Download Lagu VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video) Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video) Terbaru

Artis: Nella Kharisma

Album: Konco Mesra 2017


Lamanya: 05:36

Ukuran: 5.10 MB

Melihat: 17,937,462

Album SAWANGEN - VIA VALLEN

for you
Vyanisty Indonesia & ONE LOVERS INDONESIA

More info Contact Us (Wandra Management)
Widi Prasetyo 085646632459

Sekarang diputar - 3. VIA VALLEN - KONCO MESRA

Playlist
1. Via Vallen - Sawangen
2. Via Vallen feat Wandra - Teman Rasa Pacar
3. Via Vallen - Konco Mesra
4. Wandra - Welas Rahasia
5. Via Vallen - Kedanan
6. Wandra feat Vita Alvia - Mempeng
7. Vita Alvia - Njerit Sambat
8. Angel - Chubby
9. Wandra - Pertondo
10. Angel - Sing Lungset
11. Wandra - Selalu Ku Rindu
12. Angel - Nggugah Ati
Segera dapatkan VCDnya di Toko Kaset Kesayangan anda.
Atau ONLINE di BUKALAPAK
http://thejackrichardsonmusicawards.com/

Subscribe Gratis disini.
ONE NADA Record Official
http://thejackrichardsonmusicawards.com/
Wandra Daily Life
http://thejackrichardsonmusicawards.com/

Instagram
Wandra http://thejackrichardsonmusicawards.com/
Via Vallen http://thejackrichardsonmusicawards.com/
Vita Alvia http://thejackrichardsonmusicawards.com/
Angel http://thejackrichardsonmusicawards.com/

Photographer
Adity Pradana http://thejackrichardsonmusicawards.com/

Videographer
Reztu Firmansyah http://thejackrichardsonmusicawards.com/
Toni Vay http://thejackrichardsonmusicawards.com/
Dani Deep http://thejackrichardsonmusicawards.com/. Free Download Mp3 Terbaru VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video) mp3 gratis. Free Download Mp3 Terbaru VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video) 2019 full album. Free Download Mp3 Terbaru VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video) ditemukan di website TheJackRichardsOnMusicAwards.com - Lagu - lagu terbaru dari penyanyi Indonesia. Share artikel untuk mendukung kami

Lagu VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video) video

Lirik lagu VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video)

VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video)
Via Vallen - Konco Mesra, Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Lihat juga

Tags: wandra, Via Vallen, vyanisty, via vallen konco mesra, Wandra Konco Mesra, Via Vallen Konco Mesra, Via Vallen terbaru, Via Vallen 2017, Via Vallen despacito

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3