Download Lagu Undangan Rabi - NDX A.K.A [ Lirik lagu ] Video Spectrum Mp3 Gratis Terbaru Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Undangan Rabi - NDX A.K.A [ Lirik lagu ] Video Spectrum Terbaru


Lamanya: 05:21

Ukuran: 1.87 MB

Melihat: 2,941

Download Lagu Barat Undangan Rabi - NDX A.K.A [ Lirik lagu ] Video Spectrum 2019 terbaru gratis. Download Lagu Barat Undangan Rabi - NDX A.K.A [ Lirik lagu ] Video Spectrum ditemukan di website TheJackRichardsOnMusicAwards.com - Musik - Indonesia terbaru. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Download Lagu Barat Undangan Rabi - NDX A.K.A [ Lirik lagu ] Video Spectrum mp3 gratis. Lirik Undangan Rabi Ndx aka

aku seh kelingan kowe ngucap janji
janji ora bakal ninggal aku
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
tetep setia tekane mati

pantai indrayanti sing tau nyekseni
pahit manise cerito tresno iki
limang taun wes suwene aku njogo ati
tapi kowe tego ninggal aku rabi

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang


atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

aku seh kelingan kowe ngucap janji (ngucap janji)
janji ora bakal ninggal aku
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
tetep setia tekane mati

pantai indrayanti sing tau nyekseni
pahit manise cerito tresno iki
limang taun wes suwene aku njogo ati
tapi kowe tego ninggal aku rabi

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

duh dek aku ra nyongko tresno sing wes tak jogo
saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo
opo ora kelingan pas jaman semono
susah seneng janji tresno nganti tekan tuo

jane aku isih sayang wani sumpah mati
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
ibarate otot kawat bakal wesi
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

mas pangapurane aku ninggal kowe
mergo tresno iki ora direstoni
jembarmu atimu lilakno lungaku
ngertenono aku kabeh iki mergo wong tuaku

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

hoo ooo neng pelaminan
undangan rabimu wes tak tompo

Lagu Undangan Rabi - NDX A.K.A [ Lirik lagu ] Video Spectrum video

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3