Download Lagu REMBULAN | HAWA NING NJERO BATIN | YO MUNG KARO NIMAS Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu REMBULAN | HAWA NING NJERO BATIN | YO MUNG KARO NIMAS Terbaru


Lamanya: 04:14

Ukuran: 3.92 MB

Melihat: 57,316

Share artikel untuk mendukung kami. Download Lagu REMBULAN | HAWA NING NJERO BATIN | YO MUNG KARO NIMAS mp3 gratis. Lirik lagu
Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff
Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan
#rembulaningwengi
#rembulan
#hawaningjerobatin
#mungkaronimas. Download Lagu REMBULAN | HAWA NING NJERO BATIN | YO MUNG KARO NIMAS di TheJackRichardsOnMusicAwards.com gratis. Download Lagu REMBULAN | HAWA NING NJERO BATIN | YO MUNG KARO NIMAS di TheJackRichardsOnMusicAwards.com - Lagu Tebaru - lagu favorit dari tahun

Lagu REMBULAN | HAWA NING NJERO BATIN | YO MUNG KARO NIMAS video

Tags: #rembulan #yomungkanggonimas #dangdut #pop, #Rembulan #Yomungkanggonimas
Kata Kunci Terbaik: Hawa Ning Jero Batin

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3