Download Lagu Mp3 Terbaru Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Terbaru


Lamanya: 04:12

Ukuran: 1.47 MB

Melihat: 36,007

Share artikel untuk mendukung kami. Download Lagu Indonesia Gratis mp3 gratis. LINK VIDIO ORIGINAL : http://thejackrichardsonmusicawards.com/

Sewates Kerjo Lyrics
Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo
#PASHATI #HAPPYASMARA #jtv. Download Lagu Indonesia Gratis gratis hari ini. Download Lagu Indonesia Gratis lagu terbaik tahun ini - Download Lagu Terbaru - share lagu favorit saya

Lagu video

Tags: channel youtube aiswa, nella official, java timur, Nella Kharisma - Balungan Kere [OFFICIAL], nella kharisma terbaru, #pashati, #happyasmara, terbaru, terpopuler, koplo, nellalovers, nella kharisma 2019, nella kharisma terpopuler, lagu, nella kharisma, nella lovers, official, aishwa nahla, tergalau, dangdut, mp3, aiswa, video terbaru aishwa, nella kharisma lagu

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3