Download Lagu Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Gratis


Lamanya: 03:55

Ukuran: 3.63 MB

Melihat: 113,905

Download Lagu Mp3 Free gratis hari ini. Download Lagu Mp3 Free lagu terbaik tahun ini - Lagu Tebaru - share lagu favorit saya. maaf masih jelek masih belajar hehe
.
.
bantu support channel ini dengan LIKE KOMEN DAN SUBSCRIBE,.

chord : c em f g c f c f g c
chorus : am f g c e am f g c am f c g

lirik

dik aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak buktek ke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo koe tekan matiku

rap :
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk dipelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo koe takan matiku. Semoga Anda musik bahagia. Download Lagu Mp3 Free mp3 gratis

Lagu video

Tags: Pendhoza demi kowe kentrung, Demi kowe kentrung, Demi kowe cover kentrung, Demi kowe versi kentrung, Demi kowe cover ukulele, Demi kowe versi ukulele, Demi kowe kentrung mocil sianida, Demi kowe, Kunci kentrung demi kowe, Lirik lagu demi kowe, Dik aku bali arep nepati janji tak jalok, Aku lungo adoh oma ado wong tuo, Dek aku bali, Dik aku bali kenreung

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3