Download Lagu Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Terbaru


Lamanya: 04:37

Ukuran: 4.27 MB

Melihat: 1,218,865

jangan lupa like subscribe dan share ya..
kalau mau request silahkan tulis di kolom komentar..trimakasih

judul : demi kowe
penyanyi : pendhoza

lirik

dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

mergo tresno aku iso adoh paran njogo roso
godaan teko nanging aku ora ngiwo
saiki wes urip bareng susah seneng dilakoni
ono kowe aku wani ngadepi urip iki

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Lagu Terbaru Mp3 mp3 gratis. Lagu Terbaru Mp3 lagu favorit dari bulan. Lagu Terbaru Mp3 lagu terbaik tahun ini - Lagu Terbaru 2020 - download musik gratis untuk komputer anda

Lagu video

Tags: #DEMI KOWE, #KARAOKE, #PENDHOZA

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3