Download Lagu BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO Terbaru


Lamanya: 04:47

Ukuran: 4.43 MB

Melihat: 69,745

Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Mp3 Download Lagu BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO di TheJackRichardsOnMusicAwards.com mp3. Mp3 Download Lagu BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO di TheJackRichardsOnMusicAwards.com - Download Musik - share lagu favorit saya. BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO
BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO
BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO

#bojogalak #nellakharisma #juliavio

Hai teman-teman, yang request lagu BOJO GALAK sudah Julia bawakan dengan versinya Nella Kharisma. Semoga cover dengan versi akustik cover ini berkenan di hati kalian. Enjoy

Original Song By Pendhoza
Lirik:
Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Acoustic cover, live acoustic, live cover, cover song, nadia & yoseph ny, aviwkila, Eko Prabowo Subyantoro, ndruw neverend

Hai semua, pastikan kalian udah SUBSCRIBE dan nyalain tombol LONCENG nya ya, biar kalian bisa langsung tau klo JULIA upload video baru. Di tunggu video cover JULIA berikutnya yaa.. Mp3 Download Lagu BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO mp3 gratis

Lagu BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO video

Tags: BOJO GALAK - NELLA KHARISMA COVER BY JULIA VIO, bojo galak, cover bojo galak, bojo galak cover, nella kharisma, cover nella kharisma, julia vio, juliavio, cover julia vio, pendhoza, cover pendhoza, via vallen, cover via vallen, cover lagu indonesia, cover lagu terbaik, nadia yoseph, aviwkila, tri suaka channel, cover akustik, della firdatia, bojo galak cover by julia vio, Eko Prabowo Subyantoro, ndruw neverend

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3